marți, 23 iulie 2013

Recenzie Love,Technically

Love,Technically by Lynne Silver



Billionaire CEO and computer whiz Noah Frellish is a king among geeks. Women are attracted to his money, but he'd love to meet someone who's actually interested in him. When he helps the sweet and sexy Michelle Kolson with a printing problem, she confuses him for a help desk technician. Noah knows he should clear up this case of mistaken identity, but would she still like him if she knew he was the boss?

Michelle thinks life in Chicago is perfect, as is the whirlwind romance with her smoking-hot coworker. When she unexpectedly finds her job on the chopping block and the man she fell headfirst into bed with running the company, will she abandon her dreams?

Noah must convince the small-town girl to stay in the big city—and that he really is the man she fell for.




My opinion:
Am stat pana acum tarziu sa o termin.Coperta e la fel de frumoasa ca si cartea.Prima data cand am citit primele 2 capitole mi-am zis:"Clar inca o carte gen Fifty Shades of Grey"!


Si o doamne cat m-am inselat.Noah(Sark) este directorul unei companii de computere,care se ocupa cu tehnologie si deastea.Este genul tocilar,nci decum genul cuceritor.Insa a ciuda acestor femeile tot sunt atrase de el,si asta nu pentru ca e destept si frumos(ceea ce este)ci pentru bani lui.Noah isi da seama de acest lucru asa ca cauta o femeie care sa il iubeasca pentru ce este el si nu pentru bani lui.Asta pana cand o intalneste pe Michelle,o fata fara studii universitare,dintr-un orasel din Iowa,numit Minsker,care este angajata la firma lui.Toate bune si frumoase aici,insa cand se intalnesc atractia dintre ei se face simtita.Ceea ce e interesant este ca ea nu stie cine e el defapt(se prezinta cu numele de Sark,cum ii spun prietenii)iar el nu nvrea sa-i spuna din cauza celor petrecute si cu celelalte femei.Insa cand lucrurile devin din ce in ce mai serioase,Noah trebuie sa-i dezvaluie adevarul.Este o carte foarte interesanta,care ne arat si o alta fata a baietilor,nu ceea pe care o stim noi de macho man,ci si cea de nesiguranta.Carte ne face sa ne gandim ca inca mai sunt baieti buni in lumea acesta.Este o carte pe care trebuie sa o  cititi.O sa va placa enorm de mult,o sa radeti,plangeti...o sa o iubitit in acelasi timp.



The quote who break my heart:



“Thanks, but she’s not my girl. Not anymore.”



Multumesc Morgen from Entangled Publishing pentru oportunitatea de a citi aceasta minunata carte si multumesc de asemenea Lynne Silver pentru ca a scris aceasta minunata carte:D
Cartea va fi disponibila din data de 29.07.2013!


Enjoy!



2 comentarii:

  1. ai cateva greseli de ortografie,dar scrii bine in rest.ai potential.Spor la citit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar daca era ca Cincizeci de umbre ale lui Grey nu ma deranja! oricum exista o asemanare fata saraca baiat bogat, numai ca Grey nu isi poate ascunde identitatea si bogatia, asa cum incearca tipul din aceasta carte!

    RăspundețiȘtergere