sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Recenzie:Ethereal Fury (Gemini Rising #1)

Ethereal Fury (Gemini Rising #1)
by Jessica O'Gorek



BEWARE! THE PLANET IS WOUNDED... THE GEMINI ARE RISING AND OUR TIME ON EARTH IS LIMITED

Angry at the human race and its methodical destruction of her resources, Mother Earth recruits souls who have just left their bodies to serve Her, and turns them against humanity. Gemini, a clan of paranormal beings, picked from these possessed humans, emerges. A powerful, rising force proceeds to carry out Mother Nature’s plan to systematically destroy towns, cities, states… and eventually, the world. Amidst the chaos, a forbidden relationship between a human girl, Violette, and Onyx, a lead Gemini, begins. They will both find themselves in the middle of a revolutionary war that will either save, or destroy our world.




My opinion:


Cred ca acesta este cea mai diferita carte pe care am citio pana acum. Nu pot sa o aseman cu niciunea dintre cartile pe care le-am citi.



Subiectul acestei carti este poluarea.Si cat de mult dauneaza acesta intregului pamant, dar si omenirii.

Oliver,este un tanar ambitios,insetat de bani si de putere. El vrea acesta putere indifferent de pretul pe care il costa,sau prestul pe care il plateste natura.Chiar si atunci cand are tot aceea ce isi doreste,nu e deajuns. Vrea mult mai mult.

Pana cand,intr-o dimineata acesta moare, in casa lui luxoasa. Insa nu a muri de o moarte naturala. Ei aici ei smecheria. Mama Natura la pedepsit,pentru ani de poluare, si la integrat intr-o noua populatie Gemini Rising, pentru a pedepsi oamanii de pe pamant.



Chiar daca vreme de multi ani, el isi indeplineste acesta sarcina, totul se culmina cand intalneste o tanara fata, de care se indragosteste pe loc. Ceea ce nu ii este permis.



Este o carte plina de paranormal,fantastic si dragoste. Este placuta pentru acestea sunt foarte bine impletite si structurate in asa fel incat actiuea decurge de la sine.



Oliver, chiar daca in viata sa de om a fost nemilos si plina de ambitie pentru puterea sa,puteam sa vedem si ca in viata sa de Gemini Rising acestea inca se mai intrevad. Chiar sic and este in prezenta fetei, mania si ambitia se intrevad.

Este o carte mai speciala,pot sa zic, insa nu asa de placuta pentru gustul meu. Ceea ce nu mia placut a fost ca nu am fost atrasa in poveste ca majoritatea cartilor. O carte minunata te face sa te simti ca faci parte din aceea poveste, nu doar o citesti. Iar citind acesta carte ma simteam ca si cum as fi o intrusa. Este o senzatie ciudata,stiu, insa aceea ce mi-a transmis cartea.

Anyway, eu zic sa incercati,pentru ca desi nu am iubit cartea,mi-a placut pentru povestea ei originala. Cine stie,poate al doilea volum o sa fie sensational. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu