vineri, 21 februarie 2014

Such Sweet Sorrow by Jenny Trout

Niciodată nu a fost acolo o poveste ca ceea a Julietei și Romeo ei... Dar dragostea adevarata nu moare niciodata. Deși acestia sunt despărțit de vălul dintre lumea muritorilor și tărâmul morților, Romeo crede că poate aduce pe Julieta la viață, dar el va trebui să călătorească în lumea interlopă, cu un ghid complet enervant.

Hamlet, Prințul Danemarcei, nu poate moștenit coroana tatălui său, dar regele ucis i-a lăsat fiului său o mult mai importantă responsabilitate - un portal pentru Afterjord, unde sufletele sunt rezidenții morti. În cazul în care Romeo determinat cere ajutor sa traverseaze trădătoarea Afterjord, Hamlet vede o oportunitate de aventură, precum și șansa de a răzbuna moartea tatălui său .

Într-o lumea interlopă umplut cu monștri leviathan, nuante ghoulish, giganți de incendiu și războinici feroce Valkyrie, Hamlet și Romeo trebuie să se lupte prin modul lor de gelozie, disperare, și cele mai întunecate temerile ale lor pentru a salva fata. Cu toate acestea, găsirea Julietei este doar începutul, și Afterjord nu restituie sufletele fără un preț ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu