vineri, 21 februarie 2014

Love Is the Higher Law by David Levithan

Viața a trei adolescenți - Claire, Jasper, și Peter - sunt schimbate pentru totdeauna pe 11 septembrie 2001. Claire, un junior de liceu, trebuie să ajung la fratele ei mai mic, în clasa lui. Jasper, in al doilea an de studentie la colegiu din Brooklyn, se trezește cu apelurile disperate de la părinții săi din Coreea, întrebându-se dacă e bine. Peter, coleg de clasa cu Claire, trebuie sa gaseasca drumul  înapoi la școală cu tot ceea ce se intampla in jurul lui.

Aici sunt trei adolescenti ale caror vieti sunt remodelate de acest eveniment catastrofic. Fiecare ajunge să se cunoască, momentele lor sunt în preajma fiecaruia, într-un mod care duce la noi înțelegeri, noi prietenii, și noi nivele de conștientizare pentru lumea din jurul lor și oamenii de aproape.

David Levithan a scris un roman de pierdere și durere, dar, de asemenea, unul de speranță și de răscumpărare ca personajele sale să învețe încet pentru a merge mai departe în viața lor, în ciuda faptului că sa schimbat pentru totdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu