marți, 31 decembrie 2013

Recenzie Where Life Takes You

Where Life Takes You by Claudia Y. Burgoa

Becca is caught between sanity and nightmares. Between therapy, work, and her constantly looming past she can’t seem to find room to breathe. The memories of her late step-sister, Lisa, are her closest company. But with the help of her best friend and longtime confidant, Dan, she might just learn how to live for herself.

Note: This is the first part of a two book novel







My opinion:

Cartea aceasta este pentru mine cartea anului 2013. Nu cred ca este un mod mai bun de a termina anul. Sunt asa de bucuroasa ca am avut oportunitatea de a citi acesta carte.

Ca si majoritatea cartilor citite in acest an, m-am ghidat doar dupa coperta ei. Nu am citit decsrierea, nici macar o recenzie. M-a fascinat atat de mult coperta, trebuia sa o citesc. Si speram ca instinctul meu sa nu ma insele de data acesta. Si nu a facut-o.

Becca este o femeia care le-a trait pe toate la viata ei. Respingerea familiei, mai axeact a mamei sale; moartea bunicii, singura care i-a iubit-o asa cum merita; casatoria mamei sale cu un alt barbat si abuzul surorii ei vitregi, prietenul ei cel mai bun  din copilarie violand-o. Iar cireasa de pe tort e cand mama ei o acuza de crima.

Nimeni nu stie ce se petrece in sufletul ei, nici macar era insasi. Toate acestea au condus-o sper un abis al intunericului, unde ea nu poata sa vada de frumusetile din jurului ei si ce persoana minunata este.
Noroc cu Danny, prietenul ei cel mai bun care este acolo mereu sa-i aminteasca. El este singurul care vede toata suferinta ei. Singurul care are grija de ea, protejand-o si cu viata lui daca ar fi nevoie.

Mi-a placut enorm de mult la acesta carte, mai ales chima dintre cei doi. Chiar daca la inceput incepe cu o relatie de prietenia atat de starnsa, pe parcurs se transfoarma in ceea ce era menit sa fie: iubire. Poti sa-ti dai seama inca de la inceputul carti de iubirea dintre cei doi si cum crezi ca se termina carte, insa sfarsitul te loveste.

Pentru mine cartea aceasta e ca Cenusareasa. Am citit atat de multe carti anul acesta, iar insfarsit am gasit cartea perfecta. Plina de dragostea, suferinta, prietenie, umor. Cat un mic din toate duc la acesta combinatie perfecta.
Actiunea carti este perfect structurata si decurce lin in favoarea te, a cititorului. ESTE O CARTE PERFECTA.

Pentru mine este cartea perfecta a nului 2013. Sper din tot sufletul sa o incerci si tu. Pentru ca merita enorm de mult.

Favorite quotes:


"Really, Friday night? I didn’t have a social life, but I loved my Fridays. Snuggling in front of the television to watch movies, read books, or just hang out with my best friend."



"The eyes are the windows to your soul, I’d read once."

"I can’t stop laughing. Dan, she might dress your sons in pink if you’re not careful. I’d pay to see that. Dude, you’re doomed."



“There’s only one thing I’ve ever been a hundred percent sure about, Becca. I’m in love with you.”





“I love you, Danny.



   Dan placed his forehead over mine and closed his eyes tightly. “Say it again, baby, please,” he said.



  “I love you.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu