sâmbătă, 14 septembrie 2013

Recenzie After the Fall (Broken Angel #2)

After the Fall (Broken Angel #2) by L.G. Castillo


**New Adult Paranormal Romance**

There’s a Spanish proverb that says, “From the thorn and the pain, a flower is born.” Naomi Duran never really understood what that meant until she became an archangel.

Finally reunited with the love of her life, Naomi thought she had everlasting love and happiness in Heaven. Even with the rebellious Lash by her side, she learns that life as an archangel isn’t easy.

When secrets of the past are finally revealed, tempers flare, brother is pitted against brother, and Naomi and Lash face the greatest threat to their relationship: choosing among love, family, or duty.

In the end, can this family of broken angels forgive past mistakes, or will they carry the thorn in their hearts forever, ripping their family apart?


My opinion:OMG!Carte asta e perfect.Mi-a placut mai mult decat primul volum.Nu stiu de ce,dar a fost superb.

Lash si Naomi sunt deja in Iar,ea ca arhanghel,el ca seraphim.Insa nu conteaza pentru ca ei se iubesc la fel de  mult ca prima oara cand s-au intalnit.Naomi is continua antrenamentul pentru a deveni un arhanghel complet insa gandul ei tot acasa ea,la familia pe care a lasat-o in urma.

Pentru ca urmeaza sa-si uneasca destinele,Lash decide sa-I spuna adevarul despre tatal ei si fetita care a salvat-o acum multi ani.

Tot se complica cand Jeremy vine acasa.Lash inca crede ca Jeremy o iubeste pe Naomi ceea ce nu-I usureaza situatia lui Lash,cand acesta pleca intr-o misiune cu Naomi.Credeam ca plecati fiind,Naomi o sa descopere ca are snetimente de dragoste pentru Jeremy insa nu a fist asa,ceea ce m-a bucurat enorm de mult.Pentru ca nu a fost ca majoritatea cartilor pe care le-am citit.

Mai mult nu vreau sa spun pentru ca as distruge minunatia descoperiri acestei carti.Ce mai pot sa spun este ca Lash este capturat intr-un final de Lucifer care ii dezvaluie un mare secret,ceea ce il va pune pe Lash pe ganduri in legatura cu familia sa si unde ii este locul.

Carte este superba.Imaplarile si actiunea decurc ca unse cand le citesti,fara sa lasi cartea din mana,chiar si dupa ce ai citi-o.Este minunata si merita citita.


Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu