joi, 15 august 2013

Recenzie Darker Days

Darker Days (The Darker Agency #1) by Jus Accardo 


Jessie Darker goes to high school during the day, but at night she helps with the family investigation business. Cheating husbands and stolen inheritances? They’re your girls—but their specialty is a bit darker. Zombie in your garage? Pesky Poltergeist living in your pool? They’ll have the problem solved in a magical minute. For a nominal fee, of course...

When gorgeous new client, Lukas Scott, saunters into the office requesting their help to find a stolen box, it sounds like a simple case—until the truth comes out. The box is full of Sin.

Seven deadly ones, in fact.

They’ve got five days to recapture the Sins before they're recalled by the box, taking seven hijacked human bodies with them. Easy peasy—except for one thing...

There’s a spell that will allow the Sins to remain free, causing chaos forever. When the key ingredient threatens the life of someone she knows, Jessie must make the ultimate choice between love and family—or lose everything.


My opinion:


Nu am stiut nimic despre cartea asta.Am inceput sa o citesc fara sa-I citesc decrierea.Vroiam sa ma suprinda.Si m-a surprins.The Darker Angecy este o firma infiintata acum sute de ani.Care se confrunta cu naturalul,dar si spuranaturalul,cu disparitii cat si cu demoni.Jessie este o adolescenta ca oricare alta,insa cu ceva diferit.Este jumatate om jumatate demon.Asta din cazua ca tatal sau este demon.Cand acesta decide ca nu poate sa mai stea impreuna cu mama sa si ea,ii frange inima.Mai ales mamei sale.Jessie ii vede suferinta si decide ca nicodata nu o sa se indragosteasca.Dar se pare ca planurile sale ii sunt date peste cap in momentul cand Lukas,unul dintre cele sapte pacate.El le cere ajutorul pentru a inchide o cutie care a eliberate cele mai puternice sapte pacate,iar daca in decurs de 5 zile nu este inchisa iadul se va dezlantui pe pamanat.Insa in decursul acestor 5 zile se poate intampla orice.Chiar sa te indragostesti de cine nu trebuie.Oare va reusi Jessie sa inchida cutia fara ca Lukas sa nu fie in ea?
Carte este foarte buna.Detaiile,drama,umorul.actiunea,dragostea toate acestea sunt bine conturate sit e face sa devorezi cartea.Este o carte care merita citita.Este ceva diferit,ceea ce cred ca toata lumea cauta in ziua de azi.Merita citita.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu