marți, 8 septembrie 2015

Recenzie Bizaroproze de Flavius Ardelean

CUPRINS:
– Vegetal
– Furcacaudină
– ||
– Geamantanu
– Sute de inimi mici ca sute de sori prinşi sub pământ
– Sânu
– Chelia lui Valeriu
– Cea mai bună dintre lumile posibile
– Liniştea




My opinion:
"Vei fi blestemat la venirea ta si vei fi blestemat la plecarea ta."



Well, cand o carte incepe cu un asemenea citat... Stii ca nu prea o sa dormi la noapte. Insa pentru fanii genului horror… Welcome to the world of Bizaroproze.

Nu cred ca am lucruri negative la adresa acestei carti.Dar sa incepem cu inceputul.
Cartea… WOW. Chiar daca e in format mic, e acel gen de carte pe care poti o citi cu usurinta fara ati da batai de cap. So, good job Herb Benet. Alt lucru pe care il apreciez e ca nu are descriere. Doar un sticker pe spate cu semnul +18. Muhahaha…. Nha, asta e genul meu de carte.
Al doilea lucru pe care l-am adort e arta din acesta carte. Chiar mi.a placut fiecare desen si rolul fiecarei e a reprezenta fiecare povestioara. Da, ati auzit bine. Si poate ca asta e un spoiler, da nha… Cartea este format din 10 povestioare scurte, macabre si extraordinare.

Flavius Ardelean este primul autor roman al secolului XXI, de la Editura Herg Benet pe care il citesc si care mi.a deschis o pofta nebuna de a citi mai mult din grosul nostru romanesc. Nu pentru ca as ura tara asta sau tot ce reprezinta ea, chiar daca nu e pe placul nimanui, insa ai dendinta de a respinge un lucru romanesc cu prima ocazie. Pentru ca, nha, aparentele inseala.

Nu vreau sa va dezvalui mai nimic despre cartea asta pentru ca altfel ii stric tot farmecul. E ca o mica cutie neagra a Pandorei plina de povesti speciale pentru luna Octombrie… If you know what i mean. Iar pentru fanii genului horror, like me, e perfectiunea intruchipata. Scrisul autorului va invaluie, va rapeste si va duce direct in miezul povestii. Cel mai bun mod de a putea fi prezent, nu numai cu ochii. :D

 "Nu cred sa fi iubit pe cineva vreodata mai mult decat i-am iubit in acel moment pe acei straini."
Cartea asta trebuie devorata de toata multimea de cititori adevarati, care adora o poveste buna, si mai presus de toate, adora 10 povesti geniala pastrate riguros intr-o singura carte. Enjoy!

Cartea are 170 de pagini, coperta paperback si o puteti comanda de pe site-ul editurii Herg Benet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu