sâmbătă, 18 aprilie 2015

Eleanor si Park de Rainbow Rowell la Editura Art

"O poveste de iubire frumoasă care te bântuie...Eleanor și Park mi-a adus aminte nu numai ce-nseamnă să fii tânâr și îndrăgostit de o fată, dar și ce-nseamnă să fii tânăr și îndrăgostit de o carte." -Autorul cărții Sub aceeași stea, John Green

   Eleanor a fost dată afară din casă și, după un an, se întoarce să trăiască din nou împreună cu mama, frații și tatăl ei vitreg. O școală nouă, unde nu cunoaște pe nimeni și toată lumea pare s-o urască. Nu-și face nicio speranță că și-ar putea găsi prieteni și, când se-așază în autobuz lângă Park, un băiat tăcut, care nu vrea decât să fie lăsat în pace, să-și asculte muzica și să-și citească benzile desenate, nu se-așteaptă la mare lucru. Însă unele povești de dragoste încep fără mari așteptări și se dovedesc a fi cu atât mai impresionante cu cât începuturile lor sunt mai modeste. 
      Deși sunt suficient de deștepți să știe că prima iubire nu durează, Eleanor și Park au curaj cât să vrea s-o trăiască până la capăt, nu doar în ce are ea mai serios, ci și în ce are mai amuzant, mai naiv și mai stângaci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu