luni, 26 ianuarie 2015

Nou la Editura Leda!


Focul (Vrajitor si Vrajitoare, vol. 3)

Format: 13×20 cm
Autor: James Patterson
Traducere: LAURA BOCANCIOS
ISBN: 978-606-8623-07-8
Editura: LEDA
Aparitie: 2015
Numar pagini: 352
Preț: 39.90 RON
Va fi disponibil în 25.02.2015
Serie tradusă în 19 ţări • Bestseller Nr. 1 New York Times • Bestseller USA Today • Bestseller Publishers Weekly • Bestseller Entertainment Weekly • Nominalizat la Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 2011
VREŢI UN BASM NU-I AŞA?
Whit şi Wisty Allgood au sacrificat totul pentru a conduce mişcarea de Rezistenţă împotriva nemilosului regim totalitar care le guvernează lumea.
Conducătorul suprem, Cel Care Este Unicul, a interzis tot ceea ce le este lor drag: cărţi, muzică, artă şi imaginaţie. Dar puterea tot mai mare a magiei celor doi fraţi nu a fost suficientă pentru a opri malefica demenţă a Unicului.
NU VEŢI GĂSI UNUL AICI.
Wisty ştie că a venit în sfârşit momentul să îl înfrunte pe Unicul. Dar lupta şi focul ei nu fac decât să canalizeze şi mai multă putere în fiinţa lui deja invincibilă. Cum ar putea ea şi Whit să se pregătească pentru iminenta confruntare finală cu nemilosul ticălos care le-a distrus lumea – înainte ca el să devină cu adevărat atotputernic?
NU EXISTĂ FINAL FERICIT.
În această uluitoare parte a treia a seriei VRĂJITOR & VRĂJITOARE, miza nu a fost nicicând mai mare – iar consecinţele vor schimba totul.
„ACŢIUNE DIN BELŞUG.” – the associated press
„INGENIOASĂ, CU DETALII PLINE DE CULOARE.” – los angeles times
„DOI NOI EROI VOR STÂRNI ADMIRAŢIA CITITORILOR.” –yabookscentral.com
„COPII VS. ADULŢI, VIOLENŢĂ, MAGIE, MUZICĂ şi DRAGOSTE – TOATE ACESTE SUBIECTE FAC DIN CARTE UN ROMAN PROVOCATOR CARE VA PLĂCEA CU SIGURANŢĂ.” – voya
„DESCRIERI INTENSE ŞI O ULUITOARE IMAGINAŢIE.” –teenreads.com
„COPIILOR LE VA FI FOARTE GREU SĂ LASE CARTEA DIN MÂNĂ.” – sacramento book review
„IMAGINILE TERIFIANTE… ADUC LA VIAŢĂ ACŢIUNEA… CU O VITEZĂ ULUITOARE.” – slj


TIMPUL ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Format: 10,5×17,5 cm
Autor: TAMARA IRELAND STONE
Traducere: Carmen Ion
ISBN: 978-606-8623-63-4
Editura: LEDA
Aparitie: 2015
Numar pagini: 368
Preț: 29.90 RON
Va fi disponibil în 25.02.2015
Iubirea dintre Anna şi Bennett este mai mult decât o relaţie la distanţă: ea trăieşte în Chicago în anul 1995, iar el este un călător în timp şi vine din San Francisco, din 2012, aşa că cei doi nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată.
Totuşi se întâlnesc şi se îndrăgostesc… Şi, înfruntându-şi soarta, găsesc o cale de a fi împreună.
Nu este însă un aranjament perfect, căci Bennett nu poate rămâne în trecut decât pentru perioade scurte şi ratând intervale mari din propriul prezent pentru a fi cu Anna. Amândoi sunt totuşi optimişti că vor reuşi să rezolve problemele…, asta până când Bennett este martorul unui eveniment la care, în mod sigur, nu s-a aşteptat.
Deciziile pe care le va lua începând din acest moment vor conduce oare spre un viitor pe care nici el şi nici Anna nu şi-l doresc?
Cititorii familiarizaţi cu povestea Annei şi a lui Bennett din Iubire dincolo de timp vor fi captivaţi de al doilea volum al seriei. De data aceasta, evenimentele sunt relatate – în acelaşi ritm alert – din punctul de vedere al lui Bennett. O lectură ce nu trebuie ratată de pasionaţii cărţilor de dragos aventură. School Library Journal 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu