sâmbătă, 29 noiembrie 2014

In curand la Editura Trei


Cherry: Ochi migdalați fermecători, piele de culoarea cafelei cu lapte, imaginație debordantă, umor și reacții imprevizibile...

Viața lui Cherry e pe cale să se schimbe pentru totdeauna. Împreună cu tatăl ei, se mută la Somerset, unde o mamă nouă și patru surori noi-nouțe îi așteaptă. Acolo vor să realizeze proiectul la care au visat dintotdeauna: o afacere cu ciocolată.
Dar prima zi petrecută la Somerset îi oferă lui Cherry o surpriză: fermecătorul Shay Fletcher o vrăjește pe loc.
O singură problemă: Shay are deja o iubită... Honey, noua soră vitregă a lui Cherry.
Cherry știe foarte bine că prietenia ei cu Shay e periculoasă.
Dar asta nu înseamnă că poate sta departe de el...

„Emoționant, tandru și de neuitat.” - The Guardian

Seria Clubul fetelor dependente de ciocolată are în distribuție surori rebele, băieți supercool și una dintre marile iubiri ale lui Cathy - ciocolata.

Cathy Cassidy a scris prima ei carte ilustrată când avea nouă ani, pentru fratele său mai mic. În copilărie îi plăcea să realizeze benzi desenate, pe care le vindea prietenilor cu 5 penny bucata. A urmat Art College în Liverpool, apoi a lucrat ca editor pentru celebra revistă Jackie.
Timp de 12 ani a fost „consilier sentimental” la revista pentru adolescenți Shout și profesoară de artă. Apoi s-a dedicat în întregime scrisului, publicând peste 23 de cărți.
Îi plac hainele și jucăriile vechi, mașinile și cărțile. Este, după cum se declara, o vegetariană convinsă îndrăgostită de ciocolată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu