marți, 11 februarie 2014

Recenzie Losing It All

Frank Barnes is content living on the streets of Atlanta. A soup kitchen and a makeshift shanty sure beat his days as a POW in Vietnam. But Chloe Roberts can’t handle the eviction that sends her into the hell of homelessness. With no family or friends to turn to, Chloe and her children are sucked into the traumatic world of night shelters, and dangerous predators.
When they bump into each other at the soup kitchen, Frank offers Chloe a glimmer of hope that she can pull her life back together. She rekindles his lost sense of self-worth by taking his mind off his own problems. But they will not meet again until Frank is riding high as a working man, and Chloe has hit rock bottom.
By helping Chloe rebuild her broken life, Frank banishes the demons from his own past. Unfortunately, the past comes strolling back into their lives, threatening to destroy the happiness they have finally found.


My opinion:

Trebuie să spun că această ceea mai diferita si unica poveste pe care am citit-o in viata mea.
Nu am citit niciodata despre oameni fara adapost si ce se intampla cu ei.
Cred ca acesta carte a fost atat o provocare pentru mine sa o citesc, cat si pentru autoare sa o scrie.

Aceasta carte este despre viata a doi oameni.Lucruri urate si neplacute se inatmpla si ajung pe strazi. A fost asa de greu sa citesc despre asta. A fost asa de greu sa citesc despre mama care a ajuns in strada impreuna cu copii ei dupa ce tatal lor i-a abandonat. Mai ales pentru ca acest lucru se intampla si in lumea reala, nu doar in carti. Iar pe de-alta parte este vorba despre un om, care si-a servit tara cu demnitate si totusi a ajuns in strada. E ceva foarte emotionant de citit.
Insa, in orice lucru rau, se intampla si un lucru bun. Ei învață cum să lupte, cum să lupte pentru ei. Si a fost minunat sa vezi procesul desfasurarii acestei lupte.

Povestea a fost buna, insa foarte lenta. Sincer, m-a plictisit de moarte. Ceea ce e trist pentru ca povestea a fost minunata. Ceea ce ma tinut sa termin cartea a fost curiozitatea mea în modul în care această carte se va termina. Uneori, se pierdea in acele detalii pe care chiar nu le doresti sa le sti. Care pur si simplu nu isi au rostul. Chiar daca poveste a fost buna, desfasurerea evenimentelor a fost groaznica.

O poveste despre lupta pentru a vă menține la suprafață . A fost o provocare pentru mine să citesc această carte, și am invatat cum să aprecieze mai mult viața și lucrurile cu care sunt binecuvantata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu