marți, 21 ianuarie 2014

Recenzie Reactie in lant

Reactie in lant de Simone Elkeles


Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine...

Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…

În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune „te iubesc” şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.

Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood.

Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?

Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!


Trailer book:


My opinion:


Si va vine sa credeti ca doar acum am citit cartea acesta. Ce rusine din partea mea. A aparut mai bine de un am de zile, si tot vroiam sa pun mana pe ea, pentru ca ador acesta serie si vroiam sa-i vad finalul, insa de fiecare data uitam si imi luam alta carte. Dar nu si de data acesta.

Si ce pot sa zic despre acesta carte? Pur si simplu citesti descrierea si esti data pe spate. Iar daca nu o citesti, uitate la coperta si vezi ca acesta carte chiar merita si o sa te de-a pe spate.
Ador latino guys… Doamne, limba lor mi se pare asa de sexy. Cea mai hot limba vorbita ever.
Simone Elkeles nu ne-a dezamagit nici de data acesta. Imi place ca aici vedem si evolutia lui Alex, cat si cea a lui Carlos. E placut sa vezi cum au decurs vietile lor dupa incheierea din volumele destinate lor.

Ce vroiam mai mult, era aceea chimie pasionala pe care am intalnit-o in primele doua volume. Aici mai mult autoarea s-a concentrate pe incheierea si punerea in ordine a lucruilor. A exista chimie intre Luis si Nikki, insa nu asa de multa pe cum mi-am dorit. Am ras, am oftat la acesta cartea. Am stat cu sufletul la gura pentru personajele aflate la ananghie.
Iar sfarsitul a fost mortal. Gen Simone Elkeles.

Ma bucur enorm de mult ca Leda a publicat si cartile la noi, si mai ales ca a pastrat copertile originale. Sper ca ati citit seria… daca nu… atunci inca nu stiti ce e aia chimie intre doua persoane.


Favorite quotes:

"Vreau sa te gust, mi muñeca, geme el."

"Lo unico que quiero es hacerte el amor, mi vida."

"-Daca te iau in brate, mi chava, nu pot sa-ti promit c-o sa-ti mai dau drumul.
  -Bine."

"Ma faci sa cred ca imposibilul poate deveni posibil."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu