marți, 28 ianuarie 2014

Lola si baiatul din vecini

Lola Nolan nu crede in moda...crede in deghizari.

Cu cat mai scumpa costumatia - mai stralucitoare, mai absurda, mai neobisnuita - cu atat mai bine. Dar chiar daca stilul Lolei este scandalos, ea e o fiica ascultatoare si-o prietena cu planuiri mari de viitor. Totul e aproape perfect (inclusiv iubitul ei rocker sexy), pana in clipa in care spaima vietii ei devine realitate: gemenii Bell, Calliope si Cricket, se intorc in cartier. Cand Cricket - inventator talentat - paseste din umbra surori lui gemene si revine in viata Lolei, ea trebuie insfarsit sa faca pace cu sentimentele-i de o viata pentru vecinul de alaturi.

"O sa va indragostiti de Lola si baiatul de treaba din vecini. O sa va indragostiti nebuneste! Fiecare pagina e scanteietoare!"
- Sarah Mlynowski ( autoarea carti Zece lucruri pe care le-am facut si probabil nu ar fi trebuit)

Alte carti de Stephanie Perkins la Editura Epica:


De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic oraş al lumii – de dragoste.
Anna abia aşteaptă ultimul an de liceu în Atlanta, unde are o slujbă ideală, o prietenă credincioasă şi un băiat de care-i place şi de care e pe cale să se îndrăgostească. Se înţelege de ce nu e deloc încântată când e expediată la un internat în Paris – asta până-l întâlneşte pe Étienne St. Clair. Inteligent, cuceritor, frumos, Étienne le are pe toate… inclusiv o relaţie serioasă cu o fată. Dar, în Oraşul Luminilor, dorinţele obişnuiesc să se împlinească. Oare un an de apropiere sentimentală, cu suişurile şi coborâşurile ei, va sfârşi cu mult aşteptatul sărut franţuzesc? Stephanie Perkins ţine tensiunea romantică şi atracţia la intensitate maximă, într-un roman care cu siguranţă o să topească inimi.

„De la străzile magice ale Parisului, la fermecătoarea poveste, Anna şi sărutul franţuzesc le are pe toate. O carte cuceritoare şi minunată!”

– ROBIN BENWAY, autorul romanelor Audrey, Wait! şi The Extraordinary Secrets of April, May & June

„Nimeni nu surprinde mai bine decât Stephanie Perkins întrebarea care-ţi dă şi aripi, dar te şi epuizează: oare-mă-place?! O lectură excelentă.” – JUSTINA CHEN HEADLEY, autoarea romanului North of Beautiful

„Foarte deşteaptă. Foarte amuzantă. Foarte romantică. Ar trebui să vă daţi întâlnire cu această carte.” – MAUREEN JOHNSON, autoarea romanelor 13 Plicuri albastre şi Scarlet Fever, bestselleruri New York Times

„Inteligentă şi senzuală, Anna şi sărutul franţuzesc este exact ce vă râvnea inima. O să vă doriţi să trăiţi în povestea asta pentru totdeauna. Mai vrem, s’il vous plaît!” – LISA MCMANN, autoarea romanelor din Wake Trilogy, bestselleruri New York Times

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu