sâmbătă, 28 decembrie 2013

Recenzie Divine Temptation

Divine Temptation by Nicki Elson


Maggie Brock has everything under control. Even her divorce, though painful at the time, registers only as a minor blip in her carefully constructed universe. Her life in Prairie Oaks has once again returned to a smooth, predictable pace…until an angel shows up in her bedroom.

The angel is just as bewildered as Maggie about why he’s been sent to her, but their unsuccessful efforts to gain understanding of the mystery fade to the background as their relationship grows. Soon, Maggie’s biggest problem becomes the angel himself, as her feelings for him develop into something less than saintly.

While Maggie struggles to keep her desires pure, a nefarious being lurks in the shadows of Prairie Oaks, watching and waiting for the opportunity to fulfill his ambiguous purpose. Preying on her conflicted emotions, the demon manipulates her at every opportunity, but the one to deliver Maggie directly into his hands is the last person she’d expect.


My opinion:


Am atatea ganduri despre aceasta carte, ca nu stiu cu care sa incep. Dar sa incepem cu inceputul.

Anul acesta am cautat diferite povesti de la diferiti autori. Este prima carte pe care o citesc de la acesta autoare. Am vazut celelalte carti scrise de autoare, si mi s-au parut mult mai interesante decat acesta.

Desi a fost o poveste diferita, cred ca a fost prea diferita pentru gustul meu. Este o carte care imbina realul cu fantasticul. Insa tot ceea ce vreau de la o carte este sa ma acapareze cu totul, sa ma atraga in aceea poveste, sa ma faca sa cred ca fantasticul este cu adevarat real. Ei, asta i-a lipsit cartii acesteia. Nu stiu, am impresia ca cartea acesta a fost scrisa, doar asa, pentru bani, sau de plictiseala. Sunt unele capitole pe care le-am devorat, insa au fost unele care au distrus frumusetea a ceea ce am citit pana atunci.

Doar realitatea mi-a placut din acesta carte. Poate mai bine se ocupa doar de partea acesta reala, si lasa fantasticul la o parte.

Pot sa zic ca personajele au fost putin mai bine structurate. Maggie este o femeie care a trecut printr-un divort, si este la fel de puternica. Este singurul aspect care mi-a placut la acesta carte.

Desi povestea nu e asa de buna, mesajul e unul puternic care ne spune ca, chiar daca lumea ne abandoneaza, noi nu suntem in final singuri.

Nu pot sa zic sa nu citit acesta cartea, pentru ca, poate voua o sa va placa. Insa acesta este doar parerea mea. Nu lasati asta sa va distraga atentia in a descoperi acesta carte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu