duminică, 6 octombrie 2013

HELP!!!!

Speram sa nu am nevoie de ajutor,insa se pare ca nu pot de una singura.Sunt la facultatea de litere,iar saptamana aceasta am primit bibliografia pentru anul I la o singura materii:peste 600 de carti!!!WTF!!??


Stiu e mult dar nu maingrijorez.Ceea ce ma ingrijoreaza este ca nu o sa mai am timp sa citesc si alteceva,sa postez pe blog recenzii si multe altele.De aceea am nevoie de un/o partener/partenera.Cineva care e dispus sa citeasca atat in engleza cat si in romana.

Tot ce aveti de facut e sa-mi trimite-ti un email(just_fluffy94deea@yahoo.com) cu decsrierea voastra si daca sunteti dispusi sa-mi fiti parteneri pentru acest blog.Cine stie,poate o sa am nevoie de doi,nu doar de unul.

Poate ca pe multi nu va incanta ideea,insa pentru cei putini care va face cu ochiul va rog ajutati-ma!

Va multumesc!

3 comentarii:

  1. WTF!! 600 de cărţi? Bănuiesc că e o bibliografie selectivă pentru că altfel e practic imposibil... chiar de-ar fi la toate materiile.
    Şi eu sunt în anul I la Litere şi îţi doresc mult succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte mult...si succes si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello, I think you've missed my previous message:) but I still need your e-mail to send you a post for October 11th, for Hate at First Sight Blog Tour:) Please contact me as soon as possible: diana.nixon333@gmail.com Thank you!

    RăspundețiȘtergere