miercuri, 14 august 2013

Recenzie Talking Dirty With the Player

Talking Dirty With the Player (Talking Dirty #2)
by Jackie Ashenden



Up-and-coming photographer Judith Ashton is pretty sure she has everything in her life under control. That is, until a blast from the past comes back to taunt her, in the shape of Caleb Steele, her older brother's best friend...and the man who broke her heart eight years ago. Their chemistry is combustible, but she's been fooled once by this player, and she's not going there again. To pro rugby player Caleb, Judith has always been his Kryptonite. But his former playboy lifestyle is the last thing she wants to be involved in. In the midst of her brother's threats to back off, and the deal of his career sending him far away from her, he knows he's playing with fire. And this is one game he's going to lose.




My opinion:


Talking dirty with a player este cea mai buna carte pe care am citit-o anul acesta.Este in top 5 al cartilor preferate de mine anul acesta.Din pacate nu am citit primul volum al acestei serii.

Caleb Steel,este un jucator de rugby,faimos,sexy,milionar.In urma cu 8 ani,viata lui nu a fost asa de roz cum este acum.Insa in ciuda a tot ce se intampla in viata lui,in viata lui a aparut o fata.O fata pentru care a simtit ceva special.Si nu orice fata.Ci sora mai mica a celui mai bun prieten a lui.Asta pana cand a plecat.Judith Asthon este un photograf de success,cu o afacere in plina ascensiune,frumoasa,insa cu o inima inca ranita de acum 8 ani cand Caleb a parasit-o.Insa totul pare sa se schimbe cand cei doi se intalnesc la nunta fratelui lui Judith sic el mai bun prieten a lui Caleb,Joseph.Chimia dintre cei doi se mai simt chiar dupa atata timp.Intrebarea este:Sunt cei doi dispusi sa-si mai dea o sansa?Este ea dispusa sa creada in el din nou?Acesta cartea este superba mai ales the dirty talk.Mereu am adorat baieti sexy,rai si care vorbesc dirty.Aceasta carte are de toate.Mi-a facut inima sa-mi salte cu fiecare capitol citit.Nici o carte nu m-a facut sa simt asa ceva pana acum.Este o lectura placut de vara.Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa o citesc.Iar daca cumva vreti sa o cititi si voi,credeti-ma ca nu o sa regretati.:D 

Carti din aceasi serie:

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu