marți, 13 august 2013

Recenzie Something's Cooking

Something's Cooking by Meg Lacey


Tess Banyon has turned her brilliant recipe and crafting ideas into a multimedia empire. Landing her own TV show throws her into a panic. If she's not careful, the public will discover she isn't the domestic diva everyone thinks she is. Investigative reporter Josh Faraday smells something smoking in Tess's world. His goal to expose the real Tess goes into overdrive when she lands a television show deal. He secures an assignment to shadow her, reporting on her program, but what he's really doing is getting dirt for his expose. Things get even stickier when Tess's family play matchmaker. There's no shortage of fire between them, and after an impulsive night together, Josh discovers a story he never expected--or bargained for.








My opinion:

Sunt bucuroasa pentru oportunitatea de a citi aceasta carte.Acesta cartea este superba.

Tess Banyon este o mare celebritate care scrie carti de gatit.Si mai presuss de toate primeste si un show TV.Insa,ca si in spatele oricei vedete,exista un secret.Iar daca acest secret este dezvaluit.intreaga ei munca si viata s-ar destrama.

Josh Redmond Faraday este un journalist cu o copilarie grea,in cautare de adevar.Totul se schimba cand acesta citeste un articol despre Tess si succesul ei.Devenind gelos si suspectand ca in spatele marei Tess se afla un secret,doreste sa scrie un articol despre ea si viata ei de zi cu zi.Insa odata cu acest articol niciun secret nu poate fi bine ascuns.Nici al ei,sau al lui.Mai presus de toate el descopera cu adevarat cine este Tess.Lucrurile se complica cand cei doi se indragostesc.Cartea m-a surprins mai ales cand am vazut la sfarsitul  cartii cateva retete.Este prima carte de acest gen pe care o citesc.M-a suprins intr-un mod bun.Este o acrte care ne dezvaluie sa secretele nu sunt bune sin e macina sufletul,iar singurl lucrur care ne poate salva este adevarul.Este o carte,care cred,ca v-ar placea tuturora.O recomand cu cea mai mare caldura.Este tipica pentru aceasta perioada a anului,nu este complexa si usor de citit.Nu o sa regretati.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu