miercuri, 31 iulie 2013

Recenzie Sacrificiul (Eve 2)

Sacrificiul (Eve 2) de Anna CareyIUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!
My opinion:

Multa lume a zis ca acest volum e mult mai interesant decat primul.Poate din cauza evenimentelor.Eve este prinsa si dusa in Orasul de Nisip,unde afla ca nu se afla acolo pentru a-i naste mostenitorii regelui.Sincer,ma cam asteptam la asa ceva.Actiunea a fost una superb structurata,plina de suspans,gandindu-te ce o sa se intample next.Poate umpic prea multa actiune.Adica,cand sperai ca lucrurile sa se aseze,pac..apare ceva si le strica.Insa,in rest cartea a fost una exceptional de buna.Merita citita.Mai ales ca te lasa la sfarsit cu sufletul la gura,dorindu-ti sa ai urmatorul volum sa vezi cum se termina aceasta poveste minunata.Mai multe nu vreau sa va dezvalui deoarece atunci nu mai are acelasi farmec cand descoperi tu singur actiunea.Este o carte minunata si merita citita.Nu o evitati.
Catea are 318 pagini,format 13x20 cm,coperta cartonata si o puteti comanda de pe site-ul editurii Leda.


Si inca odata nu-i asa ca coperta din strainatatea e mult mai frumoasa?!:
Imi place cand coperta exprima actiunea carti:D
Voi ce parere aveti?


Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu