luni, 1 iulie 2013

Recenzie Nascuta la miezul noptii

Nascuta la miezul noptii (Shadow Falls, Vol. 1) de  C.C. Hunter‎

Intr-o seara, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta ii va schimba viata pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls - o tabara pentru adolescenti cu probleme. Insa la doar cateva ore dupa sosire, devine evident ca toti colegii ei au mai mult decat niste simple „probleme“. Aici, in Shadow Falls, vampirii, varcolacii, metamorfii, vrajitoarele si zanele se antreneaza umar la umar - invata sa-si stapaneasca puterile, sa-si controleze magia si sa traiasca in lumea normala.

Kylie nu a simtit niciodata ca apartine acelei lumi, dar, cu siguranta, locul ei nu este nici aici, alaturi de o gramada de ciudati paranormali. Sau este oare? Acestia insista ca face parte dintre ei si ca a fost adusa in tabara dintr-un motiv anume.

Desi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar - locul ei e in Shadow Falls...

My opinion:
Am citit cartea aceasta acum in perioada examenelor.Desi o am in bibloteca de mai bine de un an,doar acum m-am incumetat ca o citesc.Si acum ma intreb...De ce naiba am asteptat atata?!!Seria aceasta e pur si simplu superba.Nu e plina de erotism,cum sunt acum serie astea noi...De parca anul acesta numai asta se poarta.Dupa cate literatura erotica am citit,creierului meu ii prinde bine o pauza de la asa ceva.Aceasta carte imi aduce de vremuri cand numai asa ceva citeam.E plina de farmec,fantasy,actiune,romantism care te face sa vrei din ce in ce mai mult.Personajele sunt tinere,adolescentine,pline de umor si pasiune.Iar mai ales Kylie,prinsa intre cei doi:Lucas si Derek.Daca as fi in locul ei nu stiu ce as face.In orice caz,este o serie care merita sa o citesti,iar dupa ce te-ai apucat de ea nu mai vrei sa se termine.
Cartea are 448,format 130x200,coperta brosata si o puteti comanda de pe site-ul editurii Leda.
Enjoy!

Un comentariu: