vineri, 28 iunie 2013

Recenzie Scoala Supunerii

                                                                                                                                                                                                                              Şcoala supunerii
Marina Anderson


Dacă ai devorat Fifty Shades, pregăteşte-te să citeşti Şcoala supunerii

 Un roman indecent despre emancipare sexuală şi acceptare a propriului erotism.
Natalie Bowen, o femeie de carieră din Londra, este invidiată de multă lume, însă viaţa ei personală e un dezastru. Bărbaţii nu pot să se împace cu succesul ei, iar Natalie crede că nu va găsi niciodată fericirea adevărată. Când aude despre o şcoală exclusivistă de weekend numită Paradisul, un loc unde vizitatorii sunt iniţiaţi în plăceri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată, Natalie e şocată de idee – totuşi nu reuşeşte să-şi înfrângă dorinţa de a aflamai multe. Aşadar, decide că e timpul să-şi alunge temerile. Ajunsă la Paradis, îl cunoaşte pe enigmaticul şi disciplinatul Simon, un bărbat obişnuit să obţină tot ce vrea.

EROTISM EXTREM

„După doar un singur weekend devenise dependentă de plăcerile pe care învăţase să le savureze aici, în acest aşezământ foarte special. Dacă cineva i-ar fi spus cât deerotic i s-ar părea să fie forţată să se supună, să devină obedientă, i-ar fi râs în nas. În toate relaţiile, ea deţinuse controlul şi aşa îi plăcea să fie. Dar experienţa ei la Paradis o schimbase complet..."

Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără Dark Secrets, A Celebration of Hearts, Forbidden Desires, House of Decadence.




My opinion:

De ceva timp am dat-o literatura erotica..asta de cand am citit Fifty Shades of Grey:D Insa aceasta e foarte difetita de ea.Natalie e o femeie care ii place controlul doar e ditamai sefa la prorpia ei revista.Insa pe cat succces are in afaceri,pe atat de prost ii merge in viata personala.Fiind obisnuita cu controlul si ce ceea ce vrea tinda sa aiba acelasi lucru si in pat.Pana aici am inteles si sunt de acord cu ea.Adica..o femeie stie ce vrea si cand vrea:d Insa se pare ca barbatilor nu le place sa fie chair asa de dominati.Nu stie cum sa faca sa treaca peste aceste lucruri asta pana cand prietena ei,Jan ii spune despre un loc numit Paradis.Toate se schimba cand Natalie merge la acel loc.Acolo de invata cum sa-ti subrimi controlul,sa sti sa te bucuri de placere,sa sti ca si barbatii stiu ce-ti place nu numai tu.Natalie are parte de zile dificile acolo deorece nu e gata sa accepte lucrurilr care i se impun,insa pana la urma si cu ajutorul lui Simon,intructorul ei(care devine ceva mai mult,insa nu dezvalui mai multe) aceasta reuseste sa-si ofere balantul necesar pentru a avea parte de bucurie pe toate planurile posibile.Mi s-a parut o carte interesanta.Nu am prea devorat-o ca pe Grey,insa merita citita.O sa stai putin si o sa te gandesti asupra actiuni cand o citesti,insa pe parcurs o sa-ti dai seama ca chiar merita citita.O recomand cu mare caldura.

Cartea are 224 de pagini si formatul de 130 x 200 mm, paperback cu clape.O puteti comanda de pe site-ul editurii Trei.Enjoy!

6 comentarii:

  1. Imi place mult recenzia!!Mi se pare interesanta cartea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. am vrut si eu s-o cumpar dar nu stiu ce nu ma lasa sa fac asta .frumoasa recenzie

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa recenzie. Nu am citit cartea, insa m-ai facut curios. Sper sa o rasfoiesc curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna! imi poti spune ultima fraza din carte, te rog? eu am descarcat-o de pe internet in format pdf si mi se poare ca se termina brusc...multumesc si o seara buna!!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna! imi poti spune ultima fraza din carte, te rog? eu am descarcat-o de pe internet in format pdf si mi se poare ca se termina brusc...multumesc si o seara buna!!

    RăspundețiȘtergere
  6. buna! imi poti spune ultima fraza din carte, te rog? eu am descarcat-o de pe internet in format pdf si mi se poare ca se termina brusc...multumesc si o seara buna!!

    RăspundețiȘtergere